Değerlendirmeler

9,8
Değerlendirme puanı

Puan Dökümü

Temizlik
9,9
Rahatlık
10
Otel konumu
9,4
Olanaklar
10
Çalışanlar
10
Fiyat/fayda dengesi
9,5

Değerlendirmeler

    Burçak
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    28 Eylül 2017
    Hergün temi̇zli̇k yapilmali
    Herseyi̇ düşünmüşler mutfakta hersey vardi
    Hakan
    tr

    Değerlendirme puanı

    9,2
    12 Eylül 2017
    Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
    SEZIN
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    3 Ağustos 2017
    Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
    YUSUF
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    10 Temmuz 2017

    Konforlu, kaliteli ve sakin.

    Süper misafirperverlik, mükemmel hizmet, konfor, sakinlik, temizlik ve ailecek huzurlu bir tatil geçireceğiniz ortam. Mimar ve mühendis olan iki kardeşin kendi ürettikleri bir proje.
    Asman80
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    23 Ağustos 2016

    HOME SWEET HOME...

    EVİN VE BAHÇENİN GÜZELLİĞİ,TEMİZLİK,EVDEKİ OLANAKLAR,SAMİMİYET HERŞEY SÜPERDİ.. EVE GELDİĞİMİZDE BUZDOLABINDA VE MUTFAKTA İHTİYAÇ DUYACAĞINIZ NEREDEYSE HERŞEY VARDI.. BOLCA İÇECEK, MEYVE, YOĞURT, SÜT, KAHVE ÇEŞİTLERİ,TATLI ÇEŞİTLERİ,CORNFLAKES, MAKARNA, BİSKÜVİ, YAĞ, TUZ, ŞEKER,VS.. HATTA TAZE EKMEK... AYRICA SABAHLARI DALINDAN YENİ KOPUP GELEN İNCİRLERİMİZ DE CABASIYDI... WIFI SORUNSUZ VE HIZLIYDI.. GERÇEKTEN EVİNİZDE HİSSEDEBİLECEĞİNİZ NADİR OTELLERDEN... THANKS ILIAS & CUTE LADIES...
    ERCAN
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    10 Temmuz 2016

    Samos ta ev konforu

    Konum ve rahatlığı
    Engin ÇAĞLAV
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    10 Eylül 2017

    I felt like i am at home.

    Very good location. Clean and useful rooms. The owner is very helpful.
    SEZIN
    tr

    Değerlendirme puanı

    10
    4 Eylül 2017
    Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
    DIMOSTHENIS
    gr

    Değerlendirme puanı

    10
    6 Temmuz 2017
    nothing
    all
    Nikolaos
    gr

    Değerlendirme puanı

    10
    2 Temmuz 2017

    Amazing place and hospitality

    No cons
    Elaias Villas was the best choice we could have made regarding our stay in Samos. It's in a great place 5 minutes max next to Pithagorio and even less for the beach.The apartment was part of a 3 houses complex in a very beautiful place that was carefully taken care of.The apartment included a bedroom a living room with a kitchen and a bathroom, in total more than enough space for 3 people.The hospitality was memorable, from the first day we were given fresh bread, juices, biscuits, fruits, toast bread, honey, butter, coffee capsules-not charged. The kitchen was fully equipped and we cooked several times without difficulty. I would recommend Elaias Villas without second thoughts to anyone visiting Samos.
    GOKER
    tr

    Değerlendirme puanı

    9,6
    1 Temmuz 2017

    Recommended for families

    Excellent quality and comfort of the villa. Very nice welcoming food&drinks. Very friendly owner. Nice garden.
    George
    nl

    Değerlendirme puanı

    9,6
    17 Temmuz 2016

    Well-run, clean, comfortable and safe!

    no complaints!
    -Clean and comfortable rooms -Friendly staff -Convenient location close to Samos airport Strongly recommended!